sportel-zonnebrillen-hoofd

Voordelige zonnebrillen, ook op sterkte!

Let the sun shine, maar dan natuurlijk wel met de bescherming van een goede zonnebril! Wij bieden u nu de mogelijkheid om voordelig een trendy zonnebril op uw sterkte aan te schaffen. Uw ogen hebben bescherming nodig, maar dat wilt u natuurlijk wel op stijlvolle wijze doen. Wij hebben dan ook een zeer gevarieerde collectie zonnebrillen met uiteenlopende merken. 

Sportzonnebrillen op sterkte

Bij Sportel in Groningen kunt u ook voor fietszonnebrillen op sterkte (sportzonnebrillen) terecht. Wij kunnen namelijk voor u de glazen in de fietsbrillen van Rudy Project, Adidas en Nike op de juiste sterkte slijpen. Zo heeft u ook tijdens het fietsen het scherpste zicht. De speciale curve die de glazen van sportzonnebrillen hebben, kunnen wij nu ook voor u maken.

Kinderzonnebrillen

Kinderogen zijn extra kwetsbaar voor UV-stralen. Gelukkig hoeft een goede zonnebril niet duur te zijn! Al onze kinderzonnebrillen zijn ook voorzien van glazen met een goede UV-bescherming.

Loop eens bij ons binnen om onze zonnebrillen te bekijken. Onze medewerkers kunnen u ook advies geven over met welke zonnebril u echt gezien mag worden.

Kom gezellig langs

sportel-optiek-groningen-r-zonnebrillen

Lees meer over onze collecties


Top