Adres

          
          Nieuwe Ebbingestraat 14
  9712 NK Groningen

Contact


           050-3134663 


           info@sporteloptiek.nl


           Sportel Optiek Facebook

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 09.30 - 17.00

Sportel Optiek Groningen Centrum

Kinderbrillen

Het belang van een goede kinderbril

Kinderen zijn dagelijks aan het leren, lezen, schrijven en spelen. Om deze activiteiten zorgeloos te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat uw kind goed ziet. Wij zijn gespecialiseerd in kinderbrillen en kunnen passend advies geven over welke bril het beste bij uw kind past.

Vooral voor kinderen is het van belang dat de bril stevig zit en tegen een stootje kan, zodat ze geen last hebben van hun bril tijdens het spelen en sporten. Daarnaast is het belangrijk dat uw kind de bril mooi en hip vindt, zodat zij of hij de bril graag draagt en zich op haar of zijn gemak voelt.

 

Waarom een kinderbril kopen bij Sportel Optiek?

Bij Sportel Optiek zijn alleen maar specialisten aan het werk. Wij kunnen de ogen van uw kind opmeten en advies geven over het montuur van de bril. Wij beschikken over een ruim assortiment, dus voor iedere smaak en stijl is er een geschikt exemplaar. Bij het uitzoeken van een bril geven wij onder andere advies over:

 

Pas online een kinderbril

Sportel Optiek biedt een extra service, namelijk het passen van een bril vanuit huis. Alles wat u hier voor nodig heeft is een foto van uw kind. Online kunt u door middel van het kiezen van onder andere de kleur, vorm en merk een look samenstellen.

Pas hier online een kinderbril

 

Kom langs in de winkel!

Wilt u meer informatie of advies over kinderbrillen? Bel dan naar 050-3134663 of kom langs in de winkel. U kunt altijd binnen wandelen, maar wilt u er zeker van zijn dat u niet hoeft te wachten? Maak dan hier een afspraak.

Geen zin om in de winkel
te wachten?
 
Van maandag 13 augustus t/m zaterdag 18 augustus zijn wij gesloten
 
 

050-3134663

Telefoon Sportel Optiek

Telefoon Sportel Optiek

Mail Sportel Optiek

Facebook Sportel Optiek

Contact Sportel Optiek

Kinderbrillen Groningen