Adres

          
          Nieuwe Ebbingestraat 14
  9712 NK Groningen

Contact


           050-3134663 


           info@sporteloptiek.nl


           Sportel Optiek Facebook

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00 - 18.00
Woensdag 09.00 - 18.00
Donderdag 09.00 - 18.00
Vrijdag 09.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00

Sportel Optiek Groningen Centrum

DriveSafe brillenglazen van ZEISS

Draagt u een bril en heeft u moeite met goed zien tijdens het autorijden onder moeilijke licht- en weersomstandigheden? De DriveSafe brillenglazen van ZEISS zijn speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik zodat rijden veiliger en comfortabeler wordt. De glazen zijn zowel verkrijgbaar in enkelvoudige als multifocale varianten. 

Najaarsactie: DriveSafe van ZEISS

Drivesafe glazen actie

Een aantrekkelijke najaarsactie bij Sportel Optiek! Vanaf vandaag profiteert u van 50 tot 100 euro korting op uw ZEISS DriveSafe brillenglazen. Geschikt voor zowel gebruik tijdens alledaagse activiteiten, als tijdens het autorijden. Kom bij ons langs voor uw ideale bril voor iedere dag!

Drie unieke elementen

Dankzij de Luminance Design®-technologie wordt er rekening gehouden met de pupilgrootte bij weinig licht. Verder vermindert de DuraVision DriveSafe Coating van ZEISS de waargenomen schittering met maar liefst 64%. Tot slot heeft het DriveSafe brillenglas een tot 43% groter zichtgedeelte voor de middellange afstand om het scherpteverschil tussen dashboard en spiegels gemakkelijker te overbruggen en tot 14% groter gedeelte voor zicht op afstand voor breder zicht op het wegdek.

Voordelen voor u

Meer informatie

Wilt u meer weten over de DriveSafe brillenglazen van ZEISS? Kom dan gerust langs in onze optiekzaak en laat u adviseren door onze deskundige opticien.

Geen zin om in de winkel
te wachten?

Maak een afspraak 

050-3134663

Telefoon Sportel Optiek

Telefoon Sportel Optiek

Mail Sportel Optiek

Facebook Sportel Optiek

Contact Sportel Optiek

DriveSafe ZEISS