Adres

          
          Nieuwe Ebbingestraat 14
  9712 NK Groningen

Contact


           050-3134663 


           info@sporteloptiek.nl


           Sportel Optiek Facebook

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 09.30 - 17.00

Sportel Optiek Groningen Centrum

Maandlenzen: gemak en draagtijd

Maandlenzen kunt u ongeveer twee tot vier weken dragen. De meeste mensen met contactlenzen zijn maandlensdragers. Hoe lang u precies gebruik kunt maken van deze lenzen hangt af van het advies van de opticien. Wij geven u hieronder alvast de voordelen en nadelen van maandlenzen.

Voordelen van maandlenzen

Maandlenzen hebben een hoge draagcomfort. De lenzen laten meer zuurstof door waardoor uw zicht helder blijft en u ogen wit. Met maandlenzen heeft u dus minder snel last van droge ogen. De gewenningstijd van maandlenzen is zeer kort. De lens valt precies over de vorm van uw oog. Ook tijdens het sporten zijn deze lenzen dus heel geschikt.

Nadelen van maandlenzen

Een nadeel van het dragen van lenzen is dat ze snel vuil verzamelen. Hoe goed u de lenzen ook poetst aan het einde van de maand zitten de lenzen minder lekker en kunnen ze gaan irriteren. Daarnaast moeten lensdragers hun ogen twee keer per jaar laten controleren.

Zijn maandlenzen geschikt voor mij?

Laat u gerust eens informeren door onze opticien. U kunt gemakkelijk online een afspraak maken zodat u niet hoeft te wachten in de winkel. Om te weten of maandlenzen geschikt zijn voor u is het belangrijk om eerst uw wensen te bespreken. Maak dus geheel vrijblijvend een afspraak. 

Geen zin om in de winkel
te wachten?
 
Van maandag 13 augustus t/m zaterdag 18 augustus zijn wij gesloten
 
 

050-3134663

Telefoon Sportel Optiek

Telefoon Sportel Optiek

Mail Sportel Optiek

Facebook Sportel Optiek

Contact Sportel Optiek

Maandlenzen