Adres

          
          Nieuwe Ebbingestraat 14
  9712 NK Groningen

Contact


           050-3134663 


           info@sporteloptiek.nl


           Sportel Optiek Facebook

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 09.30 - 17.00

Sportel Optiek Groningen Centrum

Gehoorbescherming, daar heeft u oren naar

Het is raadzaam om zuinig te zijn op uw gehoor. Er zijn vele manieren waarop u permanente gehoorschade op kunt lopen. Daarom is het van uiterst belang om gebruik te maken van gehoorbescherming. U kunt gehoorschade oplopen door verkeersgeluiden, industriële geluiden, schade door luisteren naar te luide muziek, zowel thuis als op een festival en nog veel meer. Vaak gaat het ongemerkt. Na het blootstellen aan te veel decibel hoort u wellicht een suis of piep in uw oor. Dan is de schade dus al ontstaan. Zorg goed voor uw gehoor, u moet uw leven lang er mee doen.

Filters voor uw situatie

Aangezien er zo veel verschillende situaties zijn waarin u gehoorschade kunt oplopen zijn er verschillende types gehoorbescherming. Bij ons kunt u uw gehoorbescherming zelfs aanpassen door middel van verschillende geluidsfilters. Deze filters zorgen ervoor dat u alleen de geluiden hoort die u wilt horen. Deze oordoppen (ookwel otoplastiek genoemd) kunnen zowel onopvallend zijn, als juist heel kleurrijk.

Otoplastieken op maat

Als u uw gehoor optimaal wilt beschermen voor de voor u meest voorkomende geluiden, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen otoplastieken op maat voor u maken, met de perfecte vorm en het filter dat bij u past. Het is zelfs mogelijk om te kiezen in kleur en uiterlijk.

Ook toe aan gehoorbescherming?

Maak dan gauw een afspraak of kom langs in de winkel.

Geen zin om in de winkel
te wachten?
 
Van maandag 13 augustus t/m zaterdag 18 augustus zijn wij gesloten
 
 

050-3134663

Telefoon Sportel Optiek

Telefoon Sportel Optiek

Mail Sportel Optiek

Facebook Sportel Optiek

Contact Sportel Optiek

Gehoorbescherming