Adres

          
          Nieuwe Ebbingestraat 14
  9712 NK Groningen

Contact


           050-3134663 


           info@sporteloptiek.nl


           Sportel Optiek Facebook

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 09.30 - 17.00

Sportel Optiek Groningen Centrum

De merkmonturen van Sportel Optiek

Brillen van veel verschillende merken: kiezen voor een geschikte bril

Bij het kiezen van een bril is het belangrijk dat u een merk kiest dat bij u en uw levensstijl past. Maar hoe vindt u het geschikte merk? Door de grote hoeveelheid merken is het moeilijk de juiste keuze te maken. Wij helpen u graag door meer informatie te geven over de kenmerken van een bepaald merk, want door meer te leren over de achtergrond van het merk wordt de keuze gemakkelijker. Denk hierbij aan kenmerken als:

Onze brillenmerken

In de winkel van Sportel Optiek beschikken we over een ruim assortiment van verschillende merken. Deze variëren van stoere modellen tot elegante monturen. Van ingetogen tot kleurrijke modellen. Een ding hebben onze merken met elkaar gemeen, het zijn allemaal brillen van goede kwaliteit. Sommige zijn tijdloos, andere zijn wat gewaagder.

Brillen Groningen

Kom naar de winkel om te kijken welke prachtige merken wij kunnen leveren. Denk hierbij aan onderscheidende brillenmerken zoals Johann von Goisern en Zenka. Of gaat u liever voor een prachtig montuur van Silhouette, Vingino Rodenstock of Kinto? Graag geven wij u advies over welk merk en welk montuur het beste bij u past. 

Kleuradvies Sportel

Onze stylist kan u ook helpen met kleuradvies. Zodat u straks het juiste model heeft in een perfecte kleur, die u echt recht doet. Want wie wil er nu niet lekker in zijn of haar vel zitten? U toch ook?​

Laat u bij Sportel Optiek in Groningen verrassen door de keuze aan prachtige brillen, pas monturen die u aanspreken en laat u vooral door onze specialisten helpen met de juiste keuze voor een bijzonder sierraad voor uw gezicht. Dat u goed wilt zien is vanzelfsprekend. Welk merk gaat het worden? 

Zenka brillenEtnia brillenJohann von geisern brillenSilhoutte brillenJos brillenNike brillenRodenstock brillenAdidas brillenJaguar brillenCharmant brillenVingino brillenKinto brillenRay-Ban brillenLook brillenInface brillenMatttew brillen

Geen zin om in de winkel
te wachten?
 
Van maandag 13 augustus t/m zaterdag 18 augustus zijn wij gesloten
 
 

050-3134663

Telefoon Sportel Optiek

Telefoon Sportel Optiek

Mail Sportel Optiek

Facebook Sportel Optiek

Contact Sportel Optiek

Bril merken