Adres

          
          Nieuwe Ebbingestraat 14
  9712 NK Groningen

Contact


           050-3134663 


           info@sporteloptiek.nl


           Sportel Optiek Facebook

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 09.30 - 17.00

Sportel Optiek Groningen Centrum

Moderne zonnebrillen bij Sportel Optiek in Groningen

Bent u op zoek naar een hippe of juist tijdloze zonnebril? Kom dan langs voor ons Ray-Ban assortiment. Ray-Ban zonnebrillen zijn van goede kwaliteit met een zeer goede UV bescherming. 

Zonnebril op sterkte

Voor een zonnebril op sterkte kunt u ook bij ons terecht. Een groot deel van ons assortiment is geschikt voor een zonnebril op sterkte. Wij meten natuurlijk ook uw ogen op om de juiste sterkte in uw nieuwe zonnebril te zetten. U kunt kiezen voor normale glazen, maar ook polariserende glazen.

Zonnebrillen Groningen

Polariserend betekent dat het de schittering van de zon op vlakke oppervlakten afhaalt. Denk hierbij aan wegen, dashboard, water of sneeuw. Deze schittering belemmert uw zicht en kan daarmee dus gevaarlijk zijn. Wilt u ook veilig met goed zicht door het leven, laat u dan zeker adviseren over polariserende glazen. 

Een sportbril, voor het perfecte zicht

Naast de trendy zonnebrillen hebben wij ook een groot assortiment sportbrillen van de merken: Adidas, Rudy-Project en Nike. Deze sportbrillen zijn ook op sterkte leverbaar. Omdat wij een opticien zijn kunnen wij uw ogen meten en het juiste advies geven qua glazen voor uw sportbril. De meeste sportbrillen hebben een curve in de glazen, voor ons is dit geen probleem. Wij kunnen deze glazen perfect leveren. Wilt u meer weten over een sportbril of een sportbril op sterkte, neem dan hier contact met ons op.

Voor de kinderen, kleine zonnebrilletjes met UV bescherming

Vele mensen vergeten hoe belangrijk het is om kinderen een goede zonnebril op te zetten. Kinderen hebben nog kwetsbare ogen, hierdoor kan de UV straling de ogen van de kinderen beschadigen. Het betekent niet direct dat u een dure zonnebril moet aanschaffen voor uw kinderen, wij hebben ze in vele prijsklassen. Op alle zonnebrillen die wij hebben zit een goede UV bescherming. Hierdoor kunnen de kinderen veilig buitenspelen.

Kom langs en laat u adviseren

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een goed advies geven over zonnebrillen. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste zonnebril, hierbij luisteren wij naar uw wensen en kijken wij welke bril het beste bij uw gezicht staat en welk montuur het mooiste zit. Kom langs en bewonder onze zonnebrillen in de winkel. Zoekt u iets speciaals, neem dan hier contact met ons op.

Geen zin om in de winkel
te wachten?
 
Van maandag 13 augustus t/m zaterdag 18 augustus zijn wij gesloten
 
 

050-3134663

Telefoon Sportel Optiek

Telefoon Sportel Optiek

Mail Sportel Optiek

Facebook Sportel Optiek

Contact Sportel Optiek

Zonnebrillen